Vi Ønsker Alle En Deilig Jul.

 

 

 

Bathmate - Bruksanvisning

Takk for at du valgte Bathmate®:

Vi har designet dette produktet for å gi deg pålitelig drift over mange år. Over 10 års engineering og over 60 års akkumulert kompetanse innen design og produksjon av høy kvalitet forbrukerprodukter har gjort Bathmate® en av verdens ledende selskap innen dette felt. Vennligst ta deg tid til å lese sikkerhetsinstruksjonene nøye, så vi vil at du skal nyte din nye Bathmate®-produkt raskt og til det fulle.

Sikkerhetsinstruksjoner: Vennligst les disse instruksjonene nøye før du bruker Bathmate
- Sørg for å laste ned hele bruksanvisning fra vår nettside og gjøre den tilgjengelig for de som bruker produktet.
- For din personlige hygiene og sikkerhet, ikke bruke dette produkt med en annen person med mindre du rengjøre den med Bathmate® rensetabletter før den sendes videre til en annen person.
- Ikke bruk Bathmate® i situasjoner som krever spesiell oppmerksomhet (f.eks mens du kjører eller å ta vare på et spedbarn eller et barn).
- Pass alltid på at Bathmate® er tørket og lagret ved romtemperatur når de ikke er i bruk.
- Bruk Bathmate® med omsorg og butikk på et sikkert sted for å hindre den fra å falle til harde overflater.

Tiltenkt bruk av Bathmate®
- "Korrekt bruk" betyr at Bathmate® skal brukes innenfor de rammebetingelser og begrensninger beskrevet i denne bruksanvisningen.
- "Feil bruk" betyr å bruke Bathmate® på andre måter som beskrevet i disse instruksjonene, eller under driftsbruk som ikke er beskrevet her.

Holdes vekk fra barn siden dette produktet inneholder små deler når demontert.
Vennligst les bruksanvisningen nøye før du bruker produktet, er det tilrådelig å konsultere legen din før du bruker, er dette spesielt sant for hjerte-og lungesykdom, høyt blodtrykk, tidligere episoder av slag, epilepsi eller slet lidelse, genitor-urinveier f.eks nyre, blære, testikler eller penile problemer, ukontrollert diabetes.
Enhver person som opplever en negativ reaksjon på dette produktet bør slutte å bruke og rådføre seg med lege.
Ikke ta produktet fra hverandre med mindre du har lest bruksanvisningen.
 

Del nr. Antall Beskrivelse Material Mass/Vekt
1 1 Enhet Polykarbonat, gjennomsiktig 108,23 g
2 1 Ventil topp Polykarbonat, gjennomsiktig 2,77 g
3 1 Ventil enhet Polykarbonat, gjennomsiktig 6,61 g
4 1 Fjør Rustfritt stål 0,48 g
5 1 O-Ring Gummi 0,21 g
6 1 Behag ring Gummi 19,66 g
7 1 Gaiter pumpe Gummi 90,77 g
8 1 Ventil TPE 0,89 g

Bathmate assembly

Bathmate® produktet leveres komplett og inkluderer:
1 x Bathmate® Hydropump
1 x Bruksanvisning
1 x Vekst måler

Bathmate® Rengjøringssett leveres komplett og inkluderer:
1 x Oppbevaringspose
2 x Svamp Hode
1 x Rengjøringsbørste
8 x rensetabletter
1 x Condom Holder
2 x Condom
1 x Terry klut håndkle
1 x Vekst måler
1 x Shower Strap (valgfritt)

Spesifikasjoner      
    Hercules Goliath
Vekt:
 
  250g 330g
Bredde: Topp/Bunn   24 od min/84 od maks 24 od min/115 od maks
Lengde:   296mm 350mm
Maksimum penis diameter:   46mm 65mm
Maksimum penis lengde:   200mm 260mm
Brukertid:   20mins 20mins
Maksimum bruk:   En gang daglig En gang daglig
Max vacuum luft:   -0.17 bar -0.17 bar
Max vacuum vann:   -0.40 bar -0.40 bar

Laget av høy kvalitet polykarbonat, gummi og rustfritt stål som er trygg mot huden.

Produsentens Deklerasjoner
Garantibestemmelser:
Garantitiden for dette Bathmate®-produktet er 24 måneder fra kjøpsdato.
Unntak er tilbehør elementer som der levert med produktet eller levert separat, på grunn av deres egenskaper disse produktene har en kortere tjeneste liv enn dens hovedsakelig avhengig av den enkelte bruksfrekvens.

· Garantitiden starter fra kjøpsdato. Av denne grunn anbefaler vi at kvitteringen beholdes som Kjøpsbevis.
Uten dette beviset (som er kontrollert av den ansvarlige Bathmate® Service Partner) vil du ikke bli refundert for alle reparasjoner som utføres.
· Avhengig av ditt valg, garanterer tjenesten omfatter, gratis, fjerning av materiale og produksjonsfeil ved reparasjon eller utskifting av enten individuelle deler eller hele tenke.
· Upassende bruk (f.eks tilsiktet skade, slippe produktet, feil dissemble og montering) slitasje, force majeure og defekter som der kjente på kjøpstidspunktet er ekskludert fra garantikrav.
Garantien gjelder ikke dersom produktet er manipulert på noen måte av ikke-autoriserte personer eller reparasjon stasjoner.
· Ved et krav i henhold til vilkårene i denne garantien, sende enheten, inkludert tilbehør og kvitteringen, til den ansvarlige servicepartner. For å minimere risikoen for transportskader anbefaler vi at originalemballasjen brukes.
· Dine rettigheter er mot selgeren, som følge av kjøpskontrakten. Garantien kan kreves i alle land utenfor EU eller USA, forutsatt at ingen nasjonal lovgivning begrenser våre vilkår av garantere.?

CE-samsvarserklæring:
Denne enheten er i samsvar med de grunnleggende krav og øvrige relevante krav i direktiv 89/336/EC. Erklæringen er tilgjengelig på Internett-området på www.bathmate.eu

Før du forkaster produktet, vennligst følg de respektive forskrifter i det landet du befinner deg!

Grønn erklæringen:
Din Bathmate®-produktet er utviklet og produsert med høykvalitets materialer og dette symbolet indikerer at vi ber om at du avhende enheten på ditt lokale gjenvinningsstasjon separat fra vanlig avfall ved slutten av sin operative levetid. Dette vil bidra til å beskytte miljøet vi alle lever i.

Merk - Å velge den riktige størrelsen på Bathmate er viktigst. Bathmate® fungerer i prinsippet om en dykke dress, som sitter tett til kroppen, isolert med et lag av varmt vann. Dette design prinsippet gjelder også for Bathmate®, hvis hydropump er for stor for penis, kan penis vekst og tetting bli kompromittert. Penissen i erigert tilstand reduserer volumet av vann som holdes inn i kammeret og denne balansen reduserer enhetens samlet vekt-forhold, varmetap og maksimerer den interne undertrykk. Varmen innenfor vann åpner trygt og forstørrer blodåre trasé slik at beriket ernæringsmessige blod vil sakte forstørre penis hudens vev. Forsikre deg at når du kjøper din Bathmate® at du leser størrelsestabellen guiden, og dette vil sikre at du får den ultimate innen komfort og visuell forbedring og vekst, både i lengde og omkrets.

Bathmate® dusj støtte stroppen brukerveiledning
Bathmate® Shower Support Strap er spesielt designet for å gi maksimal komfort og handsfree bruk når du bruker Bathmate® mens du dusjer eller bader.
Stroppen kan plasseres rundt halsen eller over skulderen, slik at du har full tilgang til hvert område når du dusjer eller bader.

Bruk av Bathmate® i badekaret - brukerveiledning
Det anbefales at du først bruker Bathmate® i badekaret for å få en erfaring til produktets oppleves og de riktige prosedyrene for optimal komfort og ytelse.
• Bade i fem minutter for å berolige pungen og testiklene, når du er avslappet jobber du opp penis med litt forspill. Sikre at vannets nivå er nok for å kunne støtte Bathmate® når du er legger deg bakover.
• Fyll opp hydropump med badevannet og riktig posisjon med chamber vendt nedover, tre over penis og posisjonere helt ned til bunnen av penissen. Reposisjonere pungen og testiklene for å få det beste innen komfort og tetting.
• Mens Bathmate® er vendt oppover og full av vann, tving ned og la vannet bli presset ut fra hydropumpens kammer. Ved å fjerne vannet gjennom enveisventilen undertrykk opprettes og penis forstørres.
• Den Hydropump gamasje er spesielt designet for å sakte gjenvinne sin opprinnelige lengde, og dermed slik at du kan komprimere pumpen og videre øke både penis og undertrykket inne i kammeret. (Utvidelse av blodet og undertrykk dannelse for raskt kan forårsake rødhet, speckling og en anelse av blåmerker rundt penis, og dette er vanlig med alle konvensjonelle luft penis pumpe som tillater brukeren å kontinuerlig pumpe vakuum innenfor sine enheter).

Bathmate® kan bare tillate kontrollert vekst og inkrementell undertrykk. Bare når brukeren har nådd maksimal normal penis lengde vil Bathmate® begynne å generere den overlegen hydroforce vakuum som gjør det til den sikreste og mest komfortable ekstrautstyr enhet på planeten.
• Inntil du har nådd maksimalt normal størrelse er det nødvendig å holde enheten eller støtte den med dusj / bading støtte stroppen. Når dette er nådd, kan den maksimale hydro styrkene oppnås hvor penis er tvunget trygt å ekspandere og vokse. Husk hvis trykket er for høyt bare trykke på utløsningsventilen på toppen av enheten for å redusere vakuum og følelse. (På grunn av sin store vannvolum Bathmate® vil bare forsegle og balansere stabilitet når brukeren har nådd maksimalt negativt trykk.)
• Når din penis øker og ekspanderer, du vil finne at du kan komprimere små mengder vann fra toppen av enheten som indikerer volumet at penis som naturlig er blitt tvunget til å utvide.
(Omtrent et eggeglass i volum for de fleste brukere) over de maksimalt 20 minutters økt. Dette volumøkning av blod gjør at penis vil naturligvis øke størrelsen ved din neste ereksjon av volumet.

Bathmate® i dusjen - brukerveiledning
Bruke Bathmate® i dusjen i motsetning til Badekar krever at du følger flere enkle trinn:
Bruk en liten stund i dusjen for å myke opp og løsne pungen.
Plasser dusjstroppen over hodet og justere den til en behagelig lengde, men feste den ikke til Bathmate® enda.
Snu Bathmate® under dusjhode og la det fylles til randen med vann. Du må dekke eller trykke på knappen i trykkavlastningsventilen mens du gjør dette, for å hindre at vann renner bare ut under fyllingsprosessen.
Senk Bathmate®, fortsatt i den omvendte posisjon, og skli penis i slapp tilstand inn. Sett den over bekken basen, og hold testiklene utenfor.
Du kan nå opprette vakuum trykk på vanlig måte ved å trykke på Bathmate® inn bekken sete, og dermed komprimere gamasje blåsebelg. Du kan også få trykket ved å plassere hodet på Bathmate® mot en solid dusjvegg og med rolig støt fra hoftene. Merk: Hvis du har den mindre Bathmate® versjon, kan du ønske å starte med dette. Ved å bruke Bathmate® over et delvis forstørret penis reduseres vekten av vannet i Bathmate®.
Ved oppretting av vakuumet er det tilrådelig å helle bakover for å fjerne luft som har blitt fanget i kammeret.
Fest dusj stroppen til vedlegget over enden av Bathmate®.
Du kan nå dusje i komfort mens Bathmate® går på jobben av å utvide din penis.
Du kan stadig pumpe opp enheten til å gi din penis en god treningsøkt samt utvide det. Dette kan gjøres med dusj stroppen på plass.
Når du ønsker å avslutte prosessen, slipp trykket ved å trykke på ventilen og Bathmate® kan nå fjernes fra din penis.
For å holde Bathmate® i toppform anbefaler vi at du rengjør den etter bruk, etter rengjøring guide.

Bathmate ® penis måler og måler bruksanvisning
Penis Gauge lar deg måle lengde og omkrets på penis i både metriske og britiske mål.
For å måle lengden på penis, plasserer måleren langs penis med den øverste kanten av måleren viser ovenfor penis akselen. Du kan nå lese dens lengden. Velge hvilken side av måleren du bruker for metriske eller keiserlige enhet.
For å måle omkrets av penis, flytte måleren foran penis før gapet i den koniske måleren er en omtrentlig forhold til størrelsen din. Du kan nå forsiktig trekke måleren over penis, slik at den er en litt løs. Dette vil gi deg en måling av omkrets, som kan leses i metriske eller keiserlige enheter.
VIKTIG, ikke skyv penis opp og ned inne i måleren, da dette kan føre til ubehag.

Brukerveiledningen for Bathmate® rengjøringsbørsten og utskiftbare svamp hoder.
Bathmate® rengjøringsbørsten er spesialdesignet for å gi den ultimate hygieniske steril rengjøring av Bathmate® hydropumpen.

Konstruksjon med utskiftbare hygieniske svamphoder som er formet til å kunne nå frem til interne vanskelig plasserte deler i pumpens gamasje og hydropump kammer. Børstens design tillater brukeren to ulike grep stillinger, en kort grepposisjon for når du rengjør intern pumpe gamasje og en lang grep stilling ved rengjøring av det indre kammeret og interne ventil området.
For å fjerne den brukte svamphodet dra vinkelrett børstenes delt hodet og løsne fra børsten. Å erstatte en ny svamp hodet komprimere svamp mellom to fingrer og trekk likt gjennom den delte hode mens man støtter børstens håndtak.
Når svampen har nådd bunnen av fingrene, trekk svampens sider likt mellom de delte fingrene, og børsten er nå klar til bruk,

Vennligst les hele rengjøringsinstruksjoner å få mest mulig ut av Bathmate®-hydropump.

Advarsel Merk:
• Ikke overskrid den maksimale brukstiden av tjue minutter daglig, og aldri påfør deg selv ubehag under posisjonering. Ta heller å starte på nytt dersom enheten ikke er tilfredsstillende posisjonert.
• Utvikling av penis størrelse i enten trening eller forbedring er oppnådd bare gjennom tid og talmodighet hos den aktuelle brukeren.

Mirakler botemidler finnes ikke og selskapene som påstår slike mirakler er ofte kraftig overdrivelser. Ta deg tid til å slappe av og nyte Bathmate®-opplevelsen.
JONO Bathmate®.

Husk at det minste bestilling er på kr 300,- i varer, for at systemet skal kunne behandle ordren.
Følg med i E-postene dine, eventuelt kan du logge deg inn her for å se oppdateringer.

Verifisert av Paypal