Vi Ønsker Alle En Deilig Jul.

 

 

 

Paypal betaling

Verifiseringsprosess.

Hva betyr det å være Verifisert?

En Verifisert selger har gitt ytterligere bevis på sin identitet til PayPal ved å sende viktige sikkerhetskontroller og har fullført prosessen hos PayPal Verification. Verifisering øker den generelle sikkerheten til PayPal -nettverket fordi de fleste kjøperne foretrekker å gjøre forretninger med bekreftede/trygge selgere.

Hvordan blir man bekreftet?
Prosessen Kontroll varierer noe fra land til land .
I USA har en Verifisert medlem enten lagt til og bekreftet en bankkonto med PayPal eller fått godkjent en PayPal Plus kredittkort

Ikke basert i USA? Finn ditt lands krav her.

Hvorfor PayPal be selgere å bli bekreftet?
Verifisering bidrar til å øke tillit og trygghet i samfunnet vårt. Kjøpere kan føle seg mer trygg å gjøre forretninger med bekreftede selgere, som er mer sannsynlig å være legitime, troverdige selgere .

Er Verifisering et krav?
Nei , men det er generelt en god idé som vil forbedre ditt rykte som en selger .
Hvis du har nådd din PayPal-konto sendegrensen vil du trenger å bli bekreftet for å kunne fortsette å gjøre transaksjoner.

Når du først åpne en PayPal-konto, er det en grense på hvor mye penger du kan sende-vanligvis $ 2000 USD. Når du når grensen, må du legge til en bankkonto og bli bekreftet for å kunne fortsette å gjøre transaksjoner. Du kan vise din sende grense her.

Begrensning


Hvor mye koster det?
ProsessKontroll er gratis.

Hvordan vet du om en selger er Verified?

Bare skriv i selgerens e-postadresse på Send Money kategorien og du vil se hvorvidt de er bekreftet.

Vennligst merk: Verifiseringssystem hos PayPal utgjør ikke en anbefaling av et medlem eller en garanti for et medlems forretningspraksis.
Du bør alltid vurdere tilleggsinformasjon ved vurdering av selgere, for eksempel hvor lenge de har vært medlemmer av PayPal, eller hva andre kunder sier om dem.

Husk at det minste bestilling er på kr 300,- i varer, for at systemet skal kunne behandle ordren.
Følg med i E-postene dine, eventuelt kan du logge deg inn her for å se oppdateringer.

Verifisert av Paypal